Deccal'in fitnesinden birisi de bir bedeviye şöyle demesidir:  'Annen ile babanı diriltirsem, Rabbin olduğuma inanır mısın? O da: 'Evet' diyecek. Bunun üzerine iki şeytan onun anne ve babasının kılığına girerek ona görünecekler ve şöyle diyecekler:  - Dtarihi
İslam tarihiDeccal'in fitnesinden birisi de bir bedeviye şöyle demesidir:  ...

Deccal’in fitnesinden birisi de bir bedeviye şöyle demesidir:  ‘Annen ile babanı diriltirsem, Rabbin olduğuma inanır mısın? O da: ‘Evet’ diyecek. Bunun üzerine iki şeytan onun anne ve babasının kılığına girerek ona görünecekler ve şöyle diyecekler: 

-

Deccal’in fitnesinden birisi de bir bedeviye şöyle demesidir:

‘Annen ile babanı diriltirsem, Rabbin olduğuma inanır mısın?

O da: ‘Evet’ diyecek. Bunun üzerine iki şeytan onun anne ve babasının kılığına girerek ona görünecekler ve şöyle diyecekler:

‘Yavrum ona tabi ol! O senin Rabbindir.’ ”

Mekke, Medine dışında yeryüzünde gitmedik ve dolaşmadık yer bırakmayacak. Mekke ile Medine’nin hangi köşesine varıp girmek isterse, elinde kılıç bir melek onu oradan kovalayacak. Sonunda çorak arazinin bulunduğu Zuraybu’l- Ahmer’e konaklayacak. Bunun üzerine Medine üç kere sarsılacak.

Erkek-dişi ne kadar munafık varsa hepsi oradan çıkıp ona gidecek. Böylece Medine onlardan, demirin körük ateşiyle temizlendiği gibi temizlenecektir. O güne: ‘Kurtuluş günü’ denilecek.”

Büyük Hadis Külliyatı – Rudani

Mutlaka Okumalısınız

İmam Gazali – Sabrın faydası dört şeyde toplanır:

Sabrın faydası dört şeyde toplanır: 1-Allah'a itaatle sabr-u sebat etmek 2-Günah...