Ana Sayfa Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (12) Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (12)

Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (12)

White Professional Breaking News Facebook Post – 2022-11-04T084124.431
Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (64)