Ana Sayfa Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (46) Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (46)

Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (46)

Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da – 2023-01-31T162505.347
White Professional Breaking News Facebook Post – 2023-05-10T122145.614