Ana Sayfa Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (72) Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (72)

Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da (72)

White Professional Breaking News Facebook Post – 2022-09-11T135819.244
Allah Teala, Hz Adem ile Havva’yı yasak ağaçtan yedikleri için yanından nasıl uzaklaşırdı Çünkü Adem azaba uğrayacağını sanmaktaydı. Başını önüne eğip -‘Af, af!’ dedi. Allah da – 2022-12-13T213143.134